"Ik, Moeder van God en jullie Moeder, Ik zeg jullie: de Hemelse Vader heeft jullie het leven gegeven, wees het waardig. Hij heeft jullie gekozen in deze moeilijke periode:

leg getuigenis af.

 

  Boodschap van de Maagd van de Verzoening op dinsdag 5 juni 2018 aan Mario d’Ignazio in de Gezegende Tuin van de wijk Santa Teresa, Brindisi, Italië

 

Mario: Hemelse melodieën gingen vooraf aan de verschijning. De Maagd Maria kwam met Haar Zoon Jezus: zij waren gekleed in het wit en vele engelen waren bij hen. De Madonna zei: 

"Ik, Moeder van God en jullie Moeder, Ik zeg jullie: de Hemelse Vader heeft jullie het leven gegeven, wees het waardig. Hij heeft jullie gekozen in deze moeilijke periode: leg getuigenis af.
Ik bid voor jullie dat jullie heiligen zijn voor God die van jullie houdt. Help anderen door evangelische handelingen, bewogen door universele liefde.
Leef alleen voor God en hecht je nergens aan.
Mijn Zoon en Ik staan naast jullie om je te onderrichten in het Ware Leven van God, de Allerheiligste Drie-eenheid. Wij komen om jullie de juiste weg te wijzen, bestaande uit gebed, liefde, vergiffenis en boetedoening.
Ook wanneer de weg zwaar wordt, God helpt jullie. Wees dankbaar en zet blij de weg verder die vruchtbaar zal zijn.
Mediteer over het Evangelie en bid voor de herders van de kudde die niet in Mijn tussenkomsten geloven, die slachtoffer zijn geworden van het rationalisme.
Vertrouw op onze Nobele Harten." 

Jezus:
"Ik ben Jezus, jullie Koning van Liefde. Ik zegen het water met Mijn Teken om jullie genade te schenken en jullie te bevrijden van het boze. Het water moet jullie herinneren aan jullie Doopsel, jullie reinigen en nieuw leven schenken. Jullie zijn in Mijn Heilig Hart. Wijd jullie toe aan Mijn Hart." 

Mario: Jezus en Maria bestraalden ons met licht …
Toelichting: Het gebed begon met een mooie kruisweg ter ere van het Heilig Hart van Jezus en voor vrede in de wereld. Honderden pelgrims namen deel aan de heilige kruisweg, sommigen komen uit België. Liederen en meditaties van Mario, stimuleerden de dag.
Direct na de kruisweg verzamelden we ons bij het altaar van de Heilige Harten in afwachting van de verschijning.
Goddelijke tekens ontbraken niet: Mario ontving de H.Communie van de Heilige Aartsengel Gabriël en vervolgens scheidde het beeld van de Maagd van Fatima heilige olie af.
Het gebed eindigde met de zalving met heilige olie en dankzegging aan de Maagd van de Verzoening, die ons nooit in de steek laat en ons vrede, vreugde, kracht en aanmoediging geeft in het dienen van het Koninkrijk Gods.
Ook op 4 juni tijdens het gebed, verscheen de Heilige Moeder aan Mario, gaf hem de Eucharistie zichtbaar voor de aanwezigen.
Gezegend zij de Allerheiligste Drie-eenheid voor zo'n genade, laten we luisteren naar de Madonna, naar Haar boodschappen en naar Haar ware instrumenten tot bekering, vermijden we te menen dat we al heiligen zijn, want de weg is lang en de heiligheid wordt in de Hemel bereikt. Beminnen we het kruis, verloochenen we het niet, klagen we niet over ons lijden en offeren we ze aan God en om anderen te helpen. God is Liefde, maar ook Waarheid.

 

https://mariodignazioapparizioni.wordpress.com/

  

Facebookpagina ‘Mario D’Ignazio: gli Appelli della Madonna a Brindisi’  

 

 

Eucharistisch wonder van 4 juni 2018